Friday, 27 June 2014

New sales!

Updated! Updated! Updated! Handbag at reasonable price was offered. Please check out picture below <3







Tuesday, 17 June 2014

Uptown

Asyik-asyik update pasal raya macam tak ada benda lain. Excited katanya XD For the first time me and my husband decided to sell at uptown for additional income. Saje nak tambah pengalaman and rasa macam mana suasana berniaga. Well tak dapat dinafikan banyak ilmu yang diperoleh disamping dapat kenal dengan peniaga sebelah menyebelah. Seriously mereka-mereka ni memang peramah dan tak lokek ilmu untuk kami yang baru mula dalam bidang perniagaan. Inilah suasana di Uptown Senawang baru-baru ni.


                                   




Tapak yang kami guna ni tak besar mana pun. Cukuplah sekadar untuk memuatkan apa yang perlu and bersyukur sangat-sangat sebab diberi peluang untuk berniaga dekat situ. Kebanyakan yang berniaga dekat sini bukan calang-calang orang. Ada yang bekerja jadi cikgu and diorang gunakan waktu malam untuk mencari pendapatan lebih. Jangan ingat mereka yang berniaga dekat uptown ni tak ada kerja yang tetap tau :p 

As you can see we sold items from baby outfit to perfumes. Semuanya pada harga yang berpatutan. Jangan lupa untuk bertandang ke tempat kami kalau kebetulan singgah ataupun memang berniat untuk menyinggah ^^ Selain dari menjual barang di uptown kami turut menggunakan medium lain seperti facebook and blogger untuk mempromote barang. Kalau stick dekat satu tempat je macam mana orang nak kenal dengan barang kita right? Biar bersusah-susah dulu bersenang-senang kemudian. Hasilnya kita jugak yang merasa nanti :)


Wednesday, 14 May 2014

Money maker

Zaman sekarang ni apa-apa mesti perlukan duit dan tak ada yang percuma. Even kalau nak masuk tandas sekali pun kena bayar. Kalau nak free masuklah tandas awam tapi yang pasti kebersihan dia memang superb la kan XD Contohnya kalaulah diberi peluang untuk jana duit agak-agak ada yang nak tolak ke? Tapi kena tengok jugaklah sumber dari mana, jangan main hentam je. Nanti dekat akhirat kita jugak yang kena menjawabnya.

Dipendekkan cerita aku adalah join satu laman web ni, paling penting sekali pendaftaran adalah percuma. Bila dah daftar kita kenalah luangkan masa sikit isi detail-detail yang diperlukan. Apa yang menariknya? Kita akan diberi point untuk setiap survey yang dijawab. Survey ni akan dihantar ke email yang diguna masa mula-mula kita daftar. Macam mana boleh dapat duitnya? Bila point kita dah mencecah satu tahap kita boleh redeem dengan duit. Sound interesting right? 

Dipendekkan cerita lagi aku dah pernahlah redeem and dah dapat cek pun. Boleh tahan lah amount yang aku dapat. Sepadan dengan usaha yang aku buat, hehe. Tapi benda ni makan masa sikit, bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah. Apa benda yang aku duduk bebel-bebel ni? Kalau nak tahu boleh je tinggal email dekat ruang komen. Ini bukan scam, diulangi bukan. Sebab aku sendiri dah try buat ^^ The power is in your hand.


Friday, 2 May 2014

Perfumes murah-murah

Bila sebut pasal hari raya mesti masing-masing nak bergaya dengan baju baru, kasut baru, handphone baru and etc. Mana tak nya sekali setahun mestilah semua orang sibuk nak melaram dengan benda-benda yang baru kan? Apa kata sempena hari raya yang bakal menjelang tiba ni anda serikan lagi dengan koleksi perfumes dari kami. Murah? Sudah tentu! Free gift? Tentu ada! Less price? Pasti ada!


❀ Clearance stock!!! 
❀ Promotion sehingga pertengahan bulan Mei 
❀ 10 orang pertama akan mendapat free gift miniature perfume

Harga serendah RM50 (exclude postage)
Sms/Whatsapp : 013-6550081/013-4928424

Bandingkan harga kami dengan harga diluar. Sangat murah dan berbaloi! Untuk keterangan mengenai perfumes sila click pada gambar di bawah. 

Perfumes for man
Perfumes for woman

Ingat harga promosi adalah serendah RM50 (exclude postage) SAHAJA! Dapatkan sementara stock masih ada.