Wednesday, 14 May 2014

Money maker

Zaman sekarang ni apa-apa mesti perlukan duit dan tak ada yang percuma. Even kalau nak masuk tandas sekali pun kena bayar. Kalau nak free masuklah tandas awam tapi yang pasti kebersihan dia memang superb la kan XD Contohnya kalaulah diberi peluang untuk jana duit agak-agak ada yang nak tolak ke? Tapi kena tengok jugaklah sumber dari mana, jangan main hentam je. Nanti dekat akhirat kita jugak yang kena menjawabnya.

Dipendekkan cerita aku adalah join satu laman web ni, paling penting sekali pendaftaran adalah percuma. Bila dah daftar kita kenalah luangkan masa sikit isi detail-detail yang diperlukan. Apa yang menariknya? Kita akan diberi point untuk setiap survey yang dijawab. Survey ni akan dihantar ke email yang diguna masa mula-mula kita daftar. Macam mana boleh dapat duitnya? Bila point kita dah mencecah satu tahap kita boleh redeem dengan duit. Sound interesting right? 

Dipendekkan cerita lagi aku dah pernahlah redeem and dah dapat cek pun. Boleh tahan lah amount yang aku dapat. Sepadan dengan usaha yang aku buat, hehe. Tapi benda ni makan masa sikit, bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah. Apa benda yang aku duduk bebel-bebel ni? Kalau nak tahu boleh je tinggal email dekat ruang komen. Ini bukan scam, diulangi bukan. Sebab aku sendiri dah try buat ^^ The power is in your hand.


9 comments:

  1. Wahh macam best jer ni,, ada kena klik2 ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan klik2, just isi survey kita dapat point tgu sampai tempoh mtg boleh redeem ^^

      Delete
  2. nak jugak..PM disini
    aiman_huangxin93@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. wah....macam best..nak jugak zahrenna@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Wah... mcm mane ni?? nak PM jugak..

    nuraizzatdhamirah_91@yahoo.com

    ReplyDelete